torsdag 20 december 2012

Vart ska man börja...Hallå eller!!

Så har man överlevt ännu en dag i Cusco... Idag har jag besökt sjukhuset jag ska jobba på, samt åkt runt om i Cusco. En väldigt trevlig kvinna, som jag såklar inte kommer ihåg namnet på, har guidat mig hela dagen. Sjukhuset är en ganska liten vit byggnad, om man jämför med andra sjukhus, som är fyllt av människor. Vad ska jag säga? Det går såklart inte att jämföra med Sverige, men jag ska inte göra några utlåtanden än. Vi får se imorgon, när jag har min första dag på "jobbet" ;)

Cusco Cusco Cusco... Helt otroligt vacket. Idag åkte jag transita upp bland bergen som omger staden. Det regnade, såklart, men det gör mig inte så mycket. Att få se hela Cusco var riktigt coolt. Som ni kan se på mina bilder så har jag också lyckats besoka Rio de Janeiro idag... Japp, det var också en utflykt det ;P


Det finns så otroligt mycket att berätta, men  det får vänta. Nu ska jag hem och sooova... Nu far mina bilder tala for mig. Forsta bilden ar utsikten fran mitt fonster, sen kan ni se mitt rum. Min favoritbil, bubblan, finns overallt! Galet! Sedan ar det lite bilder fran min utflykt, enjoy! Tills vi ses igen, ciao!

1 kommentar:

  1. Älskar alla bilderna! Skulle vara kul med en karta för att se exakt var i Cusco som du bor. Och var du ska arbeta också. Kram!

    SvaraRadera